zakelijk uitje outdoor activiteiten families klanten relaties collega's | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Zakelijke familiedag

Zakelijke familiedagBeleef een actieve dag samen met collega’s, relaties en gezinnen

Nodig uw collega’s of relaties samen met het hele gezin uit voor een actieve dag bij Flevonice. Verras de families met bijzondere activiteiten zoals onze 3km ijsbaan en het ice funpark4kids in de winter of ons aquapark en andere activiteiten in de zomer en laat ze de dag van hun leven bewegen...

Flevonice is hét Sports & Funpark van Nederland waar Business, Sport en Fun op een unieke wijze samenkomen. Terwijl u met uw collega's een vergadering of presentatie heeft kunnen uw partners en kinderen zich actief vermaken in ons park. Voor een compleet overzicht van onze 'outdoor' activiteiten, voor een ieder tussen 2 en 90 jaar, klik hier.

De ijsbaan (winter), diverse speeltuinen en sportieve activiteiten, zoals de 3 km obstacle run voor partners en het kids obstacle run voor kinderen van 6 tot 12 jaar, de waterstormbaan, footgolf, driftkarten of wakeboarden staan er garant voordat uw partners en de kinderen zich hier kostelijk kunnen vermaken. Uw zakelijke uitje wordt zo een belevenis voor het hele gezin.

En mochten u of uw gasten niet sportief zijn aangelegd, dan kunt u onder het genot van een lekker drankje of hapje kijken naar uw spelende kinderen en gezellig bijpraten met uw collega’s. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten genieten van de zon in onze Beats Lounge bij het water.

Een zakelijke familiedag is altijd een op maat gemaakt evenement geheel afgestemd op uw wensen.

Wilt u een zakelijke familiedag organiseren en kunt u onze hulp gebruiken?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.