vergaderen locatie arrangement break out sessies outdoor activiteiten | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Vergaderen

VergaderarrangementPositieve energie en mindset

Een zakelijke meeting eist mentale inspanning. Maak uw vergadering buitengewoon door vergadersessies af te wisselen met sports & funactiviteiten. 

Begin uw vergadering bijvoorbeeld eens met een sessie in één van de vergaderruimtes in ons Paviljoen of rondom onze openhaard bij een knapperend houtvuur. Gevolgd door een verfrissende Obstacle Run voor een optimaal energieniveau en daarna in een ontspannen sfeer relaxen en napraten buiten in onze Beats Lounge. Allemaal ingrediënten voor een succesvolle vergadering door een positieve mindset.

FLEVONICE BREAK-OUT ACTIVITEITEN

teambuilding activiteiten outdoorOnze sportieve break-out activiteiten zijn geschikt voor elk niveau. Bijvoorbeeld oer-Hollands schaatsen op de grootste kunstijsbaan van de wereld midden in de natuur, een clinic Drift Karten, Footgolf of Obstacle Running. Altijd een unieke combinatie van business, sports & fun. Ook de eventuele 'minder-actieve' gasten kunnen zich bij ons prima vermaken; bijvoorbeeld in de Beats Lounge met een prachtig uitzicht over de Flevo zwemvijver of lekker warm binnen in de lounge van het Paviljoen bij de open haard. Bij behoefte aan frisse lucht kan er bijvoorbeeld een wandeling worden gemaakt op ons uitgestrekte terrein midden in de natuur.
 

'Buitengewoon overleg'

Het vergaderarrangement dat wij u kunnen bieden bestaat uit de volgende onderdelen of een selectie daarvan:

  • Ontvangst: keuze uit een traditionele start met koffie, thee en Appelcake of een gezonde start met smoothie & fruitspies
  • Koffiebuffet: koffie, thee, ijswater in de zaal
  • Zaalhuur
  • Beamer, scherm en flipover
  • Actieve break: keuze uit Obstacle Parcours / Footgolf / Biatlon / Boogschieten

Er is al een vergaderarrangement mogelijk met 6 of meer personen. ​Meer weten? Mail ons geheel vrijblijvend.

 

Wilt u een buitengewoon overleg organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.