Teambuildingsactiviteiten | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Teambuildingsactiviteiten

vraag offerte aan
Samen grenzen verleggen!

Echt teamwerk is helaas niet zo vanzelfsprekend als het lijkt.  Wat maakt een groep mensen tot een team?  'Goed kunnen samenwerken' wordt er dan vaak gezegd, of 'iets voor elkaar over hebben' en 'een goeie sfeer creëren'.  Wat voor leiderschapsstijl wordt er gehanteerd? Loopt er een leider voorop, die de groep uitdaagt en motiveert, of helpt de leider juist de collega's die achterblijven? 

Actief werken aan teamontwikkeling

In samenwerking met professionele teamcoaches kunnen wij uw team helpen actief aan leiderschap, samenwerking maar ook aan communicatie en vertrouwen te werken. Tijdens de teambuildingsactiviteiten wordt u bijgestaan door onze eigen vakkundige instructeurs. Voor 'minder actieve' deelnemers kunnen wij ook een alternatief programma aanbieden (denk bijvoorbeeld aan tai chi of boogschieten). U bepaalt zelf hoe u een dag of dagdeel wilt invullen en waar u het accent wilt leggen.

Teambuilding Arrangement Daag uw collega's uit voor een teamdag met sports en fun!

Tijdens uw teamdag kunt u met uw teams, naast een meeting of bijeenkomst, een Obstacle Run, Drift Kart parcours of Sports & Fun Challenge doen en samen de strijd aangaan op verschillende onderdelen van ons park. U kunt het arrangement naar behoefte verder invullen.

Ontvangst met koffie/thee/frisdrank en appelcake OF een smoothie met een fruitspies.
Teambijeenkomst: vergadering, training, workshop.
(Optioneel) Clinic over de basistechnieken van de programma-onderdelen zoals bijvoorbeeld het Obstacle Parcours 3km.
2 activiteiten, keuze uit bijvoorbeeld: Schaatsen, Ice Fun Curling, Ice Sjoelen, Obstacle Parcours 3km, Waterstormbaan + Suppen, Flyraden, Driftkarten, Footgolf en Boogschieten. Voor 'minder actieve' deelnemers kunnen wij ook een alternatief programma aanbieden.
Tussen de activiteiten door een pauze met een drankje.
Bekijk alle 'outdoor' activiteiten bij Flevonice
Wilt u een rondleiding of offerte aanvragen?

Wij doen u graag een voorstel om voor uw team de meest geschikte teambuildingsactiviteit te organiseren. Vraag een offerte aan of geef u op voor rondleiding en doe een mini-challenge waarin u de activiteiten dan zelf eerst kunt proberen!

Vraag een rondleiding of offerte aan
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.