Sports & Fun Team Event | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Sports & Fun Team Event

Vraag offerte aan
Compleet verzorgd personeelsevent met een 'outdoor' beleving

Een Flevonice Sports & Fun Team Event heeft alle bouwstenen voor een unieke bijeenkomst: 'outdoor' activiteiten en challenges waaraan iedereen mee kan doen, zowel in teams als individueel. Plus heerlijke en gezonde gerechten voor elk moment in een inspirerende omgeving. Interesse? Vraag de verrassende rondleiding met mini-challenge aan.

Doe de mini-challenge

FLEVONICE SPORTS & FUN CHALLENGES

Een Flevonice Sports & Fun Challenge heeft een competitief en verbindend karakter. Met uitdagende activiteiten, gezonde gerechten uit onze eigen keuken en populaire drankjes. Ideaal voor een personeelsevent of feest in een unieke setting.
Gezonde Start Om de teamdag goed te starten, of om u tussendoor van de nodige energie te voorzien, verrassen we u tijdens een Flevonice Challenge met de allerbeste lekkernijen.
Teambuilding We stellen een pakket voor u samen waar alle invalshoeken van teambuilding naar voren komen. Aan iedereen wordt gedacht met gepaste Sports & Fun activiteiten.
Sports & Fun Breng elkaar in beweging met Sports & Fun. Een ding is zeker; bij een Flevonice Challenge hoeft u zelf nergens aan te denken en weet u zeker dat u en uw medewerkers met een glimlach de dag afsluiten.
Sportieve Breaks Tot in de puntjes goed geregeld. Samen met onze vaste leveranciers bereiden we producten graag met de beste ingrediënten, liefde en grootste zorg.
Competitie Met gezonde competitie motiveren wij teamleden voor de krachtmeting op elementen als power, precisie, snelheid & behendigheid. Ieder teamlid draagt iets bij.
Nagenieten Test je partyskills tijdens een verrassende American BBQ of Tapas & Grill. Heerlijk nagenieten en successen delen aan het water in onze Beats Lounge. De perfecte finale.
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.