volop parkeergelegenheid 2000 auto's direct bij ingang uitgang | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Parkeerterreinen

ParkeerterreinenRuime parkeergelegenheid voor 2000 auto's

Het parkeerterrein van Flevonice is ruim en overzichtelijk ingericht. Beide parkeergelegenheden zijn direct gelegen aan het Henk Ketelaar Paviljoen. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid beschikt over 8 invalide parkeerplaatsen en 6 elektrische laadpalen om uw auto gratis te kunnen laden. De verharde parkeerterreinen bieden ook plaats voor bussen, vrachtwagens en diverse grote voertuigen.

Vanaf het parkeerterrein zijn er twee entreemogelijkheden. Via de hoofdingang komt u door de schuifdeuren terecht in de ontvangstruimte van het Henk Ketelaar Paviljoen waar onze enthousiaste medewerkers u zullen verwelkomen. Daarnaast is er in de winter voor individuele gasten of kleine groepen een ingang aan de linkerkant van ons paviljoen om direct naar de schaatsbaan te kunnen gaan.

Zoekt u een groot braakliggend terrein voor andere activiteiten dan parkeren? Ons parkeerterrein is eveneens geschikt als locatie voor een foodtruck- of muziekfestival (DJ’s) of alternatieve sportieve activiteiten.

Wilt u meer informatie? Mail ons of vraag een offerte aan. Onze eventmanager neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Wilt u een event organiseren en kunt u onze hulp daarbij gebruiken?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.