OnGuard Eindejaarsevent | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

OnGuard Eindejaarsevent

OnGuard EindejaarseventEen waanzinnige afsluiting van het jaar!

Traditioneel sluit OnGuard het jaar af met een terugblik en een mooi feest. Dit keer kozen ze voor Flevonice. De 90 collega’s van hun beide vestigingen kwamen er samen voor een afwisselend programma. Van een zakelijke terugblik en vooruitblik tot aan een swingend disco-feest. Een groot deel bleef zelfs slapen in het naastgelegen hotel dat voor OnGuard was afgehuurd. Het werd een dag waar nog veel over werd nagepraat.

Prettige opening

Vanaf 14.00 uur werd iedereen ontvangen met glühwein en apfelstrudel om lekker in de kerststemming te komen. Daarna startte de jaarlijkse presentatie in de grote zaal. De ruimte was speels ingericht en dat kwam het interactieve aspect van de presentatie zeker ten goede. Na een kleine snack was het tijd om naar buiten te gaan. Iedereen kreeg even de tijd om zich warm aan te kleden voor de curlingcompetitie. Kleine teams rouleerden voortdurend, zodat iedereen wel een keer tegen elkaar speelde. En er werd veel naar elkaars hilarische gestuntel gekeken.

“Er werd nog dagenlang over ons feest nagepraat,” 

aldus Olga van Kesteren, OnGuard.

De voordelen volgens OnGuard

  • duidelijke pakketten, zodat je weet waar je aan toe bent
  • handige lockers voor de waardevolle spullen
  • superleuke kerstmarkt met voor elk wat wils
  • afwisselend programma met activiteiten
  • overnachtingsmogelijkheden om de hoek

Winterbarbecue

Aan het einde van de middag werd het programma variabel. De medewerkers konden kiezen uit verschillende activiteiten. Sommigen gingen wat drinken aan de bar. Anderen bonden de schaatsen onder of gingen drift-karten. En bij de winterse barbecue kwamen ze elkaar weer tegen. Binnen was het restaurant leuk ingericht met lange tafels voor een lekkere losse sfeer. Buiten bakten de koks de heerlijkste gerechten. Het aanvullende buffet zorgde voor een compleet menu.

Veel keus op de kerstmarkt

Bij een jaarafsluiting hoort natuurlijk ook een kerstpakket. Dan kun je natuurlijk gewoon een traditionele doos-met-van-alles-wat uitdelen.

Maar OnGuard koos voor de kerstmarkt van Flevonice. Iedere medewerker kreeg een stempelkaart. Daarmee mochten ze gaan ‘shoppen’ op de markt. Wijnen, likeuren, tassen, koffersets, pannen, Rituals-pakketten, speelgoed, woonaccessoires; er was enorm veel keus. En dat werkt. “De kerstmarkt is waanzinnig goed gevallen. Daar hoor ik mijn collega’s nu nog over”, zegt Olga van Kesteren.
 

Swingende afsluiting

Bij OnGuard houden ze van dansen. Dat was te merken op het disco-feest. Ze hadden zelf een VJ gehuurd en bijna iedereen stond tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Zelfs het personeel achter de bar deed mee. En door het afwisselende programma hadden zich gedurende de dag allerlei groepjes gevormd, waardoor ook de teambuilding optimaal was. 

Ook uw wensen eens bespreken? Mail ons of vraag een offerte aan. Onze event manager staat voor u klaar.

 

Wilt u ook een event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.