Obstacle Run Team Event | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Obstacle Run Team Event

Een uitdagend team event met een glimlach
Uw eigen Obstacle Run Event organiseren?

Het Flevonice Obstacle Run Team Event heeft alle bouwstenen voor een personeelsevenement met een competitief en verbindend karakter. Met uitdagende activiteiten, gezonde gerechten uit onze eigen keuken en populaire drankjes. Een feest in een unieke setting en met een ultieme 'outdoor' beleving!

Vraag een offerte aan!

FLEVONICE OBSTACLE RUN TEAM EVENT À LA CARTE

Warming Up De gezamenlijke warming up is de kick-off van uw teamdag. Een openingsceremonie die direct de stemming zet. Hét moment voor een motiverende boodschap en inspiratie.
Uitdagend parcours Met collega’s afzien op ons obstacle parcours. Met alle elementen die je verwacht: modder, water en meer dan 50 indrukwekkende obstakels. Teambuilding pur sang.
Finisher Trophy Na een warme douche treed je aan in het unieke finisher shirt met jouw bedrijfslogo. Of een finishfoto met de Flevonice medaille. Een branded trophy met bedrijfslogo hoort erbij!
Heerlijk nagenieten Na de inspanningen een verdiende warme douche en heerlijke nagenieten in de Beats Lounge aan het water. Heb je nog energie? Probeer de wakeboardbaan of drift karten.
BBQ After party Test je partyskills tijdens een verrassende American BBQ Grill. Heerlijk nagenieten en successen delen aan het water in onze Beats Lounge. De perfecte finale.
Festival Beats Een festival is pas echt compleet met outdoor beats in onze Beats Lounge aan het water. Waan je even op Ibiza of St. Tropez met je collega’s als decor.
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.