obstacle course racing team arrangement professionals | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Obstacle Course Racing (OCR)

Obstacle Course Racing (OCR)Samen grenzen verleggen

Obstacle Course Racing (OCR) is één van de snelst groeiende en populaire sporten. Bij OCR help je elkaar obstakels te overwinnen over een parcours van enkele kilometers met verschillende soorten ondergronden en diverse water-, modder- en klimobstakels. Je hebt elkaar nodig om het hele parcours te trotseren. De sensatie van obstacle running geeft een euforische stemming die lang nagalmt. Obstacle Course Racing is een sport en een way-of-life voor veel actieve en jonge professionals.

De perfecte sport voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding

OCR is als metafoor uitstekend geschikt voor teams die bijvoorbeeld hun samenwerking willen verbeteren of out-of-the-box willen leren denken om obstakels te overwinnen. Onder druk van tijd, kwaliteit en energie leer je jezelf en het team beter kennen. En dagen wij je uit grenzen te verleggen. Naast de inspanning is het vooral fun en geschikt voor iedereen; je bepaalt zelf welk obstakel je wel of niet neemt en kan elk moment uit de race stappen. Maar wat zegt dat dan?

Flevonice als eerste in Nederland met een permanent obstacle parcours

Flevonice heeft de OCR ontwikkeling al vroeg omarmd. Als eerste ontwikkelden wij een permanent obstacle parcours wat inmiddels uitgegroeid is tot een 3, 6 of 9 km parcours met in totaal meer dan 50 verschillende obstakels. Het obstacle parcours is gebaseerd op een mariniersstormbaan, waarvan het 3 km parcours de lichtste en 9 km de zwaarste variant is.

Wilt u ook een obstacle (team) run organiseren ? Bekijk dan ons Obstacle Run Team Arrangementmail ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze eventmanager neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u een Obstacle Team Run Event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.