buitenlocatie events koek en kopie huisjes winter kerstmarkt catering | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Horecaplein

HorecapleinDe locatie voor een exclusieve kerstmarkt of bedrijfsfeest in de buitenlucht

Het Horecaplein biedt een afgeschermde buitenlocatie die u exclusief tot uw beschikking heeft. U richt de ruimte in naar uw eigen inzicht of maakt gebruik van onze gezellige opstelling met terras en koek & zopie huisjes. Met bijvoorbeeld biertafels, een American Smoker BBQ en een muziekpodium tovert u het Horecaplein om tot een exclusief outdoor festival. Het Horecaplein is ook dé locatie waar u uw medewerkers uit kunt nodigen voor een exclusieve Kerstmarkt of eindejaarsfeest.

Evenementenaccommodatie direct grenzend aan de kunstijsbaan (winter)

Het Horecaplein dankt zijn naam aan de koek en zopie huisjes waaruit drankjes en hapjes geserveerd kunnen worden. De opvallende Kluunbrug zorgt voor een bijzonder entree. Naast de inzet van enthousiaste en professionele medewerkers, verzorgen wij de volledige catering met verschillende thema’s. Van American (Winter) BBQ, Tapas & Grill tot stampottenbuffetten in de winter. Bij het organiseren van het event kan Flevonice u ondersteunen in de voorbereiding, uitvoering en nazorg. Wij denken graag met u mee zodat het event precies loopt zoals u dat wilt.

Het Horecaplein is geschikt voor ruim 150 personen en voorzien van een verhard terras. Er zijn diverse stroompunten aanwezig waaronder 120 volt en 240 volt. Direct naast het plein bevinden zich de sanitaire voorzieningen.

Wilt u een event organiseren en kunt u daarbij onze hulp gebruiken?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.