strandfeest waterstormbaan zwemvijver wakeboarden beats lounge suppen | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

FLEVOMEER ZWEMVIJVER

Flevomeer zwemvijverZoekt u een originele locatie voor water- en strandevenementen?

 

De zwemvijver van Flevonice is een afgesloten binnenmeer die een rustieke en een weidse uitstraling heeft. Het water is maximaal vier meter diep en heeft een omvang van 43.000 m2. Het Flevomeer is omgeven met veel groen, riet en struikgewas; een inspirerende locatie voor een origineel water- of strandevenement met stijl. Of juist een flitsend watersportevenement waarbij de snelheid en beats er goed in zitten.

Het openbare zwemwater is heerlijk om een duik te nemen en biedt voor sportievelingen mogelijkheden tot uitdagende activiteiten die wij volledig voor u kunnen verzorgen namelijk:

  • Tuben op de 2.0 system wakeboardbaan
  • Flyboarden en waterskiën met jetski’s
  • Stand-up-paddling met obstakels (SUP-pen)
  • Duiken (PADI)
  • Jetski’s en waterscooter demo’s

Verzorgd strandfeest

Het Flevomeer biedt met het aangelegen strand en Beats Lounge de ultieme locatie voor een stijlvol besloten strandfeest. Het strand biedt ruimte voor een podium, DJ en DJ-booth en de mogelijkheid om te barbecueën (onder begeleiding) aan het water. In deze unieke ambiance wanen u en uw gasten zich even op St. Tropez of Ibiza, wat gegarandeerd voor een ontspannen glimlach zorgt. In onze strandlounge, de Beats Lounge, kunnen uw gasten zich even terugtrekken om te genieten van het uitzicht en even weg te dromen in onze loungebanken.

Ons enthousiaste en professionele team van medewerkers denkt graag met u mee om van uw water- of strandevenement een onvergetelijke belevenis te maken. Naast de activiteiten kunnen wij ook een water- en vuurwerkshow, een spectaculaire Virtual Reality voorstelling of lasershow verzorgen.

 

Wilt u een ook event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.