eindejaarsfeest kerstborrel kerstmarkt winterse activiteiten outdoor | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Eindejaarsfeest

EindejaarsfeestOp unieke wijze de feestdagen vieren met uw medewerkers!

Het einde van het jaar is vaak een periode om samen af te sluiten met collega’s en werknemers. Flevonice is voor uw bedrijf de ideale plek om uw personeel aan het eind van het jaar te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Wat dacht u van een kerstborrel, kerstmarkt met uitdelen van uw eigen kerstpakketten op een unieke winterse locatie, eindejaarsfeest of -borrel? En heeft u al gedacht hoe u het nieuwe jaar op een leuke en sportieve manier wilt inluiden met uw medewerkers?

Een warm bedankje!

Organiseer dan bijvoorbeeld een speciale Christmas of New Years Party, compleet met schaatsen en warme chocomel. Een prachtig bedankje richting uw medewerkers, die zich samen met hun collega’s en familieleden kunnen uitleven op onze ijsbanen en het Icefunpark4kids. Wij bieden mogelijkheden en clinics voor alle leeftijden!

Gezellige afsluiting van het jaar

Flevonice heeft een mooi, warm restaurant met in het lounge-gedeelte een gezellige open haard. Wij kunnen een aparte ruimte reserveren voor uw bedrijf of groep (al vanaf 75 personen kunt u onze accommodaties exclusief huren). Ook kunt u gezellig buiten borrelen in onze 'après-schaats'-tent de 'Beats Lounge'. Onze keuken biedt diverse mogelijkheden zoals de winter BBQ, Stamppottenbuffet of ons gourmet diner wat uw feestje compleet maakt. Onze enthousiaste en professionele medewerkers zorgen er in ieder geval voor dat het u aan niets ontbreekt!

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsfeest, -borrel of -uitje in de speciale periode van Kerst en Oud & Nieuw onvergetelijk te maken. Mail ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie over de Kerstmarkt bij Flevonice, NiceXMas, en bedrijfskerstpakketten, klik hier

 

Wilt u een eindejaarsfeest organiseren en kunt u onze hulp gebruiken?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.