klantevent eventlocatie indoor outdoor | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Broekhoff Vuurwerkshow 2018

Broekhoff VuurwerkshowEen unieke knalavond bij Flevonice

Terwijl de gemiddelde Nederlander nog aan het nazomeren is, gaat in de vuurwerkbranche de blik alweer naar het einde van het jaar. Daarom nodigde Broekhoff Fireworks International al in september zijn klanten uit voor een kennismaking met het nieuwe assortiment. Bij Flevonice was daar alle ruimte voor, inclusief een knallende vuurwerkshow.

Productpresentatie

Broekhoff had een mooi programma samengesteld. Als start een productpresentatie van het nieuwe assortiment in de grote VIP-room. Zo’n 250 producten stonden er prachtig uitgestald in rekken en op tafels. Vervolgens demonstreerde Broekhoff op het buitenterrein 25 afzonderlijke vuurwerkstukken. En als grande finale een prachtige vuurwerkshow op muziek. Daar werd uitgebreid over nagepraat tijdens de borrel.

“De korte lijnen met Flevonice maakten het samenwerken erg prettig.” 

Patrick Bron, Broekhoff International Fireworks

De voordelen volgens Broekhoff:

  • snel schakelen en prettig direct samenwerken
  • mogelijkheid om een dag van tevoren op te bouwen
  • het parkeren was goed geregeld
  • ruim buitenterrein met goede afzetting voor publiek
  • prima eten en drinken

Heldere afspraken

Flexibiliteit staat bij Flevonice voorop. Er is veel mogelijk. In dit geval nam Broekhoff bewust veel van de organisatie voor eigen rekening, zoals het regelen van vergunningen en het uitnodigen van de 350 gasten. Flevonice zorgde ervoor dat alles een dag van tevoren kon worden klaargezet en samen maakten we heldere afspraken over het opruimen van het vuurwerkafval. Het resultaat was een ontspannen en prettig verlopen evenement, waar de gasten met een goed gevoel op terugkijken. Hoewel sommigen wat moeite hadden om onze mooie locatie te vinden, zo midden in de polder. Maar daar wordt aan gewerkt.

Onze eventmanager staat klaar om ook uw wensen te bespreken. Maak eens een afspraak!

Wilt u ook een klantevent organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.