bedrijfsfeest break out sessies outdoor feestavond stamppotbuffet | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Aegon bedrijfsfeest

Aegon bedrijfsfeest“Onze verwachtingen zijn waargemaakt en zelfs overtroffen”

Hoe 240 collega’s van Aegon een topdag beleefden op én naast de ijsbaan

Curling, boogschieten, schaatsclinics, een luxe lunch en stamppotbuffet: Scrum Master Danny van Laar (54) beleefde eind januari 2018 een compleet verzorgde dag bij Flevonice. Samen met zijn 240 collega’s van de afdeling BIS Digital Solutions van Aegon was hij ‘s ochtends met bussen naar het Sports & Funpark in Biddinghuizenafgereisd. Het zou een dag worden om niet snel te vergeten.

“Ons jaarlijkse event draait vooral om ontspanning, maar heeft meestal ook een functioneel element,” zo begint Danny zijn verhaal. “Volgens diezelfde formule hadden we aangegeven één dagdeel te willen met een strategische sessie, terwijl in het andere deel samenwerken, teambuilding en plezier centraal moesten staan.” Met een knipoog naar de locatie en naar de Elfstedentocht had Danny hun teamdag de titel It-giet-oan gegeven. Wat zijn collega’s nog niet wisten, was dat het vandaag om veel meer dan schaatsen alleen zou gaan. 

Na de ontvangst met koffie, thee, warme chocolademelk en ambachtelijke appelcake starten Danny en zijn collega’s om half elf met een plenaire sessie waarbij het jaarplan gepresenteerd wordt. Rond kwart voor één komt de eerste verrassing: een uitgebreid lunchbuffet met snert en roggebrood, broodjes Unox, wraps met kip of zalm en fruit. Als drank wordt melk, koffie, thee en vruchtensappen geserveerd.

Meer dan schaatsen

Als aanspreekpunt van het organiserend comité vanuit Aegon weet Danny op dat moment al dat Flevonice met plotselinge wijzigingen geen enkele moeite heeft. “Dat we tot drie keer toe het programma hadden laten aanpassen, was geen enkel probleem,” aldus Danny. “Met onze contactpersoon was het erg prettig werken omdat we haar steeds op een persoonlijk nummer konden bereiken. Daardoor was het contact steeds laagdrempelig en direct.”

Direct na de lunch is het tijd voor het actieve dagdeel. Twee groepen van elk maar liefst 113 mensen werken in een uur een sportief programma af. De ene groep start met de skatechallenge, een schaatsclinic voor beginners en gevorderde schaatsers op de 400 meterbaan. De andere groep wordt opgedeeld in subgroepen van dertig mensen en gaat met curling, driftkarten, boogschieten en andere spellen in de weer. Zij vermaken zich rondom het paviljoen en op de 400 meter- en de krabbelijsbaan.“Sterk aan dit actieve deel was dat iedereen kon meedoen, niet alleen beginnende schaatsers maar ook gevorderden,” aldus Danny. De sfeer van een Elfstedentocht was compleet dankzij een heuse stempelpost en koek en zopie.”

Luxe stamppotbuffet

Als om half vijf het actieve dagdeel ten einde is, komen Danny en zijn collega’s weer samen bij de bar, open haard, VIP-ruimte en terrassen rondom het paviljoen. Liefhebbers kunnen nog even recreatief schaatsen. Nadat de cateraar bittergarnituur, Schrobbeler en Glühwein heeft geserveerd, volgt een ware traktatie in de vorm van een luxe stamppotbuffet. Er is keuze uit maar liefst zeven soorten stamppot, rode kool met aardappelpuree en een stoofpotje naar keuze (hachee, goulash of boeuf bourguignon). Er is ook sukadevlees, buikspek, rookworsten en gebakken spekjes; afsluitend geniet de groep van een dessert(buffet) van de kok met verschillende soorten ijs, warme Apfelstrudel met vanillesaus en koffie of thee.

Absolute aanbeveling

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Flevonice onze verwachtingen deze dag volledig waarmaakte en zelfs overtrof,” vertelt Danny. “De passie van medewerkers was ronduit hartverwarmend. Werkelijk iedereen deed merkbaar zijn uiterste best om er voor ons een topdag van te maken, van de catering tot en met de begeleiders en de eigenaar zelf. Als kers op de taart regelde Flevonice goed weer.”

Of hij Flevonice ook aan andere groepen zou aanbevelen? 

“Absoluut,” aldus Danny. “Deze dag heeft voor ons laten zien dat Flevonice voor kwaliteit staat. Ze stellen zich flexibel op, werken met gepassioneerde mensen en luisteren goed naar de klant. De communicatie, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf, is transparant en open. Ik geef ze een dikke acht. Als ik één tip mag meegeven, is het om zelf goed over de creatieve invulling van je dag na te denken. De begeleiding en facilitaire ondersteuning kun je blind aan Flevonice overlaten.”

 

 

Wilt u ook een event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.